Stammdaten

Contact Data

Bank Account

I grant the SEPA Mandate to TUDSaT.

Deine Zustimmung

Deutsch Im Rahmen meiner Mitgliedschaft werden im Vereinsalltag Video-, Ton- und Fotoaufnahmen gemacht. Ich bin damit einverstanden dass ich auf diesen Bildern zu sehen bin.

English Within the scope of my membership, video, audio and photographic recordings are made in the everyday life of the association. I agree that I can be seen on these pictures.

Deutsch
Ich bin damit einverstanden, dass meine Daten vom "TU Darmstadt Space Technology e.V." zum Zweck der Vertragserfüllung im Rahmen der Mitgliedschaft hinterlegt, verarbeitet und genutzt werden.

Ich bin darauf hingewiesen worden, dass die im Rahmen der vorstehend genannten Zwecke erhobenen personenbezogenen Daten unter Beachtung der EU-Datenschutzgrundverordnung, erhoben, verarbeitet, genutzt und übermittelt werden. Ich wurde über meine Rechte als Betroffener unterrichtet.

Die Einverständniserklärung erfolgt auf freiwilliger Basis. Ich wurde darüber aufgeklärt, dass ich die Einverständniserklärung jederzeit durch schriftliche Mitteilung für die Zukunft widerrufen kann.

English

I agree that my data will be deposited, processed and used by "TU Darmstadt Space Technology e.V." for the purpose of fulfilling the contract within the scope of membership.

I have been informed that the personal data collected within the scope of the aforementioned purposes will be collected, processed, used and transmitted in compliance with the EU General Data Protection Regulation. I have been informed of my rights as a data subject.

The declaration of consent is made on a voluntary basis. I have been informed that I can revoke the declaration of consent at any time by written notification for the future.

The membership application is made on behalf of "TU Darmstadt Space Technology e.V." (Karolinenplatz 5, 64289 Darmstadt) processed via the easyVerein software. By submitting you agree to the processing within the strict easyVerein data protection standards.